Οφέλη ενός τοίχου αντιστήριξης

0
Οφέλη ενός τοίχου αντιστήριξης

Ένας τοίχος αντιστήριξης, όπως ένα σπίτι, είναι μια χρηστική κατασκευή στη βάση του. Το πρακτικό οι χρήσεις των τοίχων αντιστήριξης είναι η πρόληψη της διάβρωσης, η παροχή επίπεδης γης για καλλιέργεια, και να πολεμήσετε ενάντια στη βαρυτική δύναμη για να διατηρήσετε τη γη σας σταθερή. Διατήρηση Οι τοίχοι μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την εφαρμογή προσθηκών στο τοπίο του ακινήτου σας όπως αίθρια ή βεράντες. Δεν υπάρχει ουσιαστικά κανένα μειονέκτημα στην εγκατάσταση του a τοίχο αντιστήριξης στο ακίνητό σας και μπορείτε να αγοράσετε όλα όσα χρειάζεστε JK Enterprise.

Οι τοίχοι αντιστήριξης φαίνονται υπέροχοι

Εκτός από τα πρακτικά οφέλη ενός τοίχου αντιστήριξης, μπορούν επίσης να ανυψώσουν το αισθητική εμφάνιση του κρασιού σας και, ταυτόχρονα, ανεβάστε την αξία του σπιτιού σας. Ένας σωστά τοποθετημένος τοίχος αντιστήριξης δημιουργεί συμπαγείς άκρες — δεν υπάρχει δύσκολες πλαγιές που είναι δύσκολο να συντηρηθούν και να μαζέψουν ζιζάνια και σκουπίδια. Αν εσύ επιλέξτε να προσθέσετε έναν τοίχο αντιστήριξης στο ακίνητό σας, υπάρχουν πολλά διαφορετικά επιλογές και στυλ για να επιλέξετε από τα οποία θα επισημάνουμε παρακάτω. Επιλέγοντας το Ο σωστός τοίχος που ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά των ιδιοκτησιών σας θα βελτιώσει την εικόνα του σπιτιού σας και η αξία του στην αγορά.

Οι τοίχοι αντιστήριξης καθορίζουν το χώρο

Οι τοίχοι αντιστήριξης δίνουν ορισμό και βάρος χώρου. Μπορούν να γίνουν απότομες αυλές όμορφο με κρεβάτια σε βεράντα. Γκαράζ ή υπόγεια, επικλινή δρόμοι και άλλες αλλαγές υψομέτρου είναι επίσης υποψήφιοι για τοίχους αντιστήριξης. Αν η κλίση είναι πολύ υψηλή ή απότομη, ο τοίχος θα πρέπει να είναι επαγγελματικός σχεδιασμένες, αλλά μικρότερες πλαγιές, όπως χώμα γύρω από ένα θεμέλιο, μπορεί να είναι δουλειές DIY.

Εάν θέλετε να φτιάξετε τον δικό σας τοίχο αντιστήριξης, είναι απαραίτητο κάντε λίγη έρευνα πριν ξεκινήσετε την κατασκευή. Πρώτον, είναι επιτακτική ανάγκη να υπολογίστε εάν ο δήμος σας επιτρέπει τοίχους αντιστήριξης και εάν χρειάζεστε άδεια ξεκινήστε την κατασκευή. Δεύτερον, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν σωλήνες, ηλεκτρικές καλωδιώσεις ή οποιαδήποτε άλλα εξαρτήματα της ιδιοκτησίας σας κάτω από το έδαφος πριν ξεκινήσετε σκάβοντας. Τρίτον, εάν ο τοίχος αντιστήριξής σας είναι συγκεκριμένου ύψους, μπορεί να είστε απαιτείται να έχετε ένα προστατευτικό κιγκλίδωμα στην κορυφή του τοίχου σας. Τέλος, βεβαιωθείτε ότι το επιθυμητό Το ύψος για τον τοίχο σας είναι επιτρεπτό στην αντίστοιχη πολιτεία σας.

Για παράδειγμα, σε Τέξας, η κατασκευή ενός τοίχου αντιστήριξης πάνω από 4 πόδια απαιτεί έναν επαγγελματία μηχανικός για την κατασκευή του τοίχου και πριν ο μηχανικός αρχίσει την κατασκευή, πρέπει να υποβάλετε τα σχέδια του έργου που θα επανεξεταστούν και θα εγκριθούν από εσάς δήμου και του υπεύθυνου μηχανικού. Αφού έχετε ερευνήσει και συναντήσετε οι νομικές απαιτήσεις για την κατασκευή ενός τοίχου αντιστήριξης, υπάρχουν ένα ζευγάρι απαραίτητα πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου: Θα θέλετε τουλάχιστον το δέκα τοις εκατό του τοίχου σας να είναι κάτω από το έδαφος για να διασφαλιστεί ότι δεν θα επηρεαστεί η θεμελίωση του τοίχου καιρικές συνθήκες. Επιπλέον, δημιουργώντας μια περιοχή τουλάχιστον τριών ποδιών Το μήκος πίσω από τον τοίχο σας θα επιτρέψει τη σωστή αποστράγγιση επειδή το νερό δεν θα το κάνει μπορεί να χτιστεί πίσω από τον τοίχο.

Ένας πλούτος επιλογών

Οι τοίχοι αντιστήριξης έχουν ατελείωτες παραλλαγές. Μπορούν να κατασκευαστούν από ξύλο, φυσική πέτρα, τούβλο ή σκυρόδεμα. κυρτό, στρογγυλό ή ίσιο. Υπάρχουν αρκετές διαφορετικά στυλ που χρησιμοποιούν οι ιδιοκτήτες σπιτιού για τους τοίχους αντιστήριξής τους. Ένα δημοφιλές Το στυλ είναι ένα σύστημα αλληλοσύνδεσης από τσιμεντόλιθους που βοηθά στην οχύρωση του τοίχου και προστατεύστε αποτελεσματικά την περιουσία σας από τη διάβρωση του εδάφους. Ένα άλλο κοινό στυλ χρησιμοποιεί φυσικές πέτρες στοιβαγμένες η μία πάνω στην άλλη για να δώσει μια αίσθηση γέννησης.

Η χρήση τοίχων κατασκευασμένων από ξύλο είναι επίσης ένα δημοφιλές στυλ που συνήθως λειτουργεί καλύτερα με μικρότερους τοίχους. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε ξύλο για τον τοίχο αντιστήριξής σας, είναι Είναι σημαντικό να σημειωθεί το γεγονός ότι τερμίτες μπορεί να υπάρχουν και θα μπορούσαν φθαρεί ο τοίχος με την πάροδο του χρόνου.

Όταν σκέφτεστε να εγκαταστήσετε έναν τοίχο αντιστήριξης, σκεφτείτε πώς μπορεί να αναμειχθεί και να συνδυαστεί με άλλα σχεδιαστικά στοιχεία όπως αίθρια, υπερυψωμένα κρεβάτια, καταστρώματα ή υδάτινα στοιχεία για να κάνετε ένα πραγματικά μοναδικό και συναρπαστική προσθήκη σε οποιοδήποτε τοπίο. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να φτιάξετε μια πισίνα στην αυλή σας, ένας τοίχος αντιστήριξης θα εξασφαλίσει ότι η γη που θέλετε να χρησιμοποιήσετε είναι απόλυτα επίπεδο και κατάλληλο για πισίνα.

Δημιουργία Αποχέτευσης

Οι πιο σημαντικές πτυχές του σχεδιασμού του τοίχου αντιστήριξης είναι η σωστή αποστράγγιση και α γερό θεμέλιο. Οι τοίχοι αντιστήριξης συγκρατούν τόνους χώματος. Πρόσθεσε το το βάρος του νερού ή η πίεση του παγετού ανεβαίνει σε αυτό, και τον τοίχο αντιστήριξής σας θα ραγίσει και θα χωριστεί. Συγκεκριμένα, αν το σπίτι σας βρίσκεται στην κορυφή ενός λόφου, θα το κάνετε πιθανότατα δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αποχέτευση, αλλά δεν θα έχετε πολλά επίπεδα έδαφος για χρήση για δραστηριότητες και προσθήκες στην ιδιοκτησία σας.

Ένας τοίχος αντιστήριξης ή πολλά, σας επιτρέπει να μεγιστοποιήσετε την κεκλιμένη γη σας ώστε να μπορέσετε να εφαρμόσετε αίθριο, βεράντα, διάδρομο πεζών ή οτιδήποτε άλλο σκεφτείτε να προσθέσετε στο δικό σας τοπίο. Ένας τοίχος αντιστήριξης συρματοκιβωτίου είναι κατασκευασμένος από συρμάτινα καλάθια με μεγάλα πέτρες μέσα και είναι υπέροχα για ένα σπίτι στην κορυφή ενός λόφου που αντέχει πολλά βροχή καθώς το νερό μπορεί να φιλτράρει τον τοίχο με ευκολία. Από την άλλη, αν Το σπίτι σας είναι κάτω από ένα λόφο και σε επίπεδο έδαφος, μπορεί να υπάρχουν αποχετεύσεις και πλημμύρες σοβαρά προβλήματα. Η ύπαρξη τοίχου αντιστήριξης θα βοηθήσει στην αποφυγή πλημμύρας όταν αυτό βροχές. Υπό το ίδιο φως, καθώς συμβαίνει η πλημμύρα, το χώμα σας θα διαβρώνεται συνεχώς και να βλάψει την περιουσία σας και την αξία της. Τοίχοι που είναι κατασκευασμένοι από Το σκυρόδεμα που χύνεται είναι το καλύτερο όταν προσπαθείτε να προστατέψετε την περιουσία σας από πλημμύρες. Μερικές φορές, δεν είναι πάντα η καλύτερη λύση όπως θα κάνουν απαιτούν κάποια επιπλέον ανασκαφή. Κατασκευή τοίχου από χυμένο σκυρόδεμα δεν σημαίνει ότι θα υπάρχει μια πλάκα από σκυρόδεμα στην ιδιοκτησία σας. Αυτοί οι τοίχοι μπορούν να είναι λεπτομερείς μετά την εφαρμογή τους για να δημιουργήσουν μια ευχάριστη αισθητική.

Το να έχετε ένα σωστό σύστημα αποχέτευσης και μια ισχυρή βάση είναι ζωτικής σημασίας για τη ζωή οποιουδήποτε ακινήτου, και αν αυτοί οι παράγοντες έχουν σημασία για εσάς, οι τοίχοι αντιστήριξης θα είναι ένα εξαιρετική επένδυση για εσάς. Επίσης, αν θέλετε να προσθέσετε στην αισθητική γοητεία του σπιτιού σας, ένας τοίχος αντιστήριξης θα μπορούσε να είναι το σωστό. Αν έχεις κανένα ερωτήσεις σχετικά με τοίχους αντιστήριξης και υλικά τοίχων αντιστήριξης, επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Schreibe einen Kommentar