Μερικές δημοφιλείς επιλογές επίστρωσης για παράδοση φέτος!

0
Μερικές δημοφιλείς επιλογές επίστρωσης για παράδοση φέτος!

Μάλτσα σκληρού ξύλου

Το σάπια φύλλα είναι σάπια φύλλα, έτσι δεν είναι; Οχι ακριβώς. Το Mulch είναι ένας βασικός όρος για το υποσύνολο των βιολογικών προϊόντων που χρησιμοποιούνται για να κοσμούν και να προστατεύουν το έδαφος στον κήπο σας. Το σάπια φύλλα βοηθά να διατηρούνται οι ρίζες των φυτών ζεστές και τρέφονται, ενώ βελτιώνει την κατάσταση του εδάφους και μειώνει τη συνολική κατανάλωση νερού. Και παρόλο που η ζέστη στο λαιμό του δάσους μας μπορεί συνήθως να είναι περισσότερο απειλή για την υγεία των ριζών των φυτών μας από ό,τι οι σκληροί χειμώνες, το σάπια φύλλα είναι επίσης χρήσιμο για τη μόνωση της ζεστασιάς γύρω από τις ρίζες των φυτών σας, αν κάνει ποτέ πολύ κρύο για αυτά να ευδοκιμήσει χωρίς επιπλέον προστασία.

Ένα άλλο προφανές πλεονέκτημα του σάπια φύλλα είναι ένα αισθητικό πλεονέκτημα: είναι μια εξαιρετική επιλογή για να σπάσετε οπτικά τοπία που μπορεί να κατακλύζονται από πράσινα ή άλλα χρώματα που μοιάζουν με φυτά. Είναι ενδιαφέρον ότι όταν περιβάλλετε φυτά όπως λουλούδια και ανθισμένα δέντρα με ένα θαμπό, καφέ ή μαύρο σάπια φύλλα, οι περισσότεροι άνθρωποι βρίσκουν ότι τα χρώματα των φυτών είναι ακόμα πιο λαμπερά. Το επίστρωμα μπορεί επίσης να μας βοηθήσει να κρατήσουμε ασφαλείς. Οι κήποι και οι αυλές είναι εστίες για παιδικά παιχνίδια, πάρτι και ψυχαγωγία, και η σάπια φύλλα είναι χρήσιμη για την προστασία των ηλικιωμένων και των παιδιών από πιθανές επιβλαβείς πτώσεις σε κατά τα άλλα τραχιές και ασυγχώρητες επιφάνειες. Όπως θα αναλύσουμε αργότερα, το σάπια φύλλα είναι επίσης χρήσιμο για να κρατάτε μακριά ζωύφια και άλλα παράσιτα από τα πολύτιμα και όμορφα φυτά σας – και έτσι χωρίς να χρειάζεται να εκθέσετε τον κήπο σας σε χημικά φυτοφάρμακα.

Το σάπια φύλλα φλοιού σκληρού ξύλου είναι μια κοινή επιλογή μεταξύ των ιδιοκτητών σπιτιού Gainesville VA, αλλά υπάρχουν και άλλες επιλογές που πρέπει να λάβετε υπόψη όταν σχεδιάζετε τον ανοιξιάτικο κήπο και τα κρεβάτια σας. Στις ακόλουθες εισαγωγές σε μερικά από τα αγαπημένα μας είδη σάπια φύλλα, μπορείτε να βρείτε μερικά από τα συγκεκριμένα οφέλη κάθε διαφορετικού τύπου σάπια φύλλα.

Τριμμένο σάπια φύλλα σκληρού ξύλου

Τριμμένο σάπια φύλλα σκληρού ξύλου προσδίδει μια απρόσκοπτα φυσική εμφάνιση σε διαμορφωμένους κήπους και δασώδεις σκηνές. Η JK Enterprise Landscape Supply συνιστά συχνά τη χρήση τεμαχισμένου σκληρού ξύλου για τη δημιουργία μονοπατιών και μονοπατιών. Επιλέξτε τεμαχισμένο σκληρό ξύλο για απότομες πλαγιές και περιοχές που είναι πιθανό να πλημμυρίσουν, επίσης, επειδή αυτό το σάπια φύλλα δεν έχει να κάνει μόνο με την αισθητική. Το τεμαχισμένο σάπια φύλλα σκληρού ξύλου παρέχει επίσης ένα στερεό στρώμα προστασίας από την ανεπιθύμητη υγρασία, διασφαλίζοντας ότι τα φυτά σας δεν πνίγονται σε πολύ νερό και αποτρέποντας το σχηματισμό αντιαισθητικών και ακατάλληλων λακκούβων.

Εκτός από ένα εξαιρετικό εργαλείο για την πρόληψη της συσσώρευσης υγρασίας, το τεμαχισμένο σάπια φύλλα σκληρού ξύλου έχει επίσης άλλα πρακτικά οφέλη. Ένα άλλο από αυτά τα οφέλη είναι ότι το τεμαχισμένο σάπια φύλλα σκληρού ξύλου είναι σαν δηλητήριο για άσχημα, επεμβατικά ζιζάνια που μπορεί να βρείτε στον κήπο σας. Εάν είστε όπως οι περισσότεροι κηπουροί και φοβάστε να πρέπει να ξεριζώνετε σχολαστικά τον κήπο σας κάθε δύο εβδομάδες, αυτός μπορεί να είναι ο τύπος σάπιας που πρέπει να επιλέξετε, επειδή είναι γνωστό ότι αποτρέπει τον πολλαπλασιασμό ανεπιθύμητων ζιζανίων.

Εδαφοκάλυψη κέδρου

Το σάπιο κέδρου μυρίζει τόσο καλά. Καθώς τα φυσικά έλαια του ξύλου διασπώνται, ο αέρας γεμίζει με μια ευχάριστη μυρωδιά, και ακόμη περισσότερο: τα έντομα θα εξαφανιστούν! Εδαφοκάλυψη κέδρου είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους ιδιοκτήτες κατοικιών Gainesville VA που αγωνίζονται με τερμίτες και άλλες προσβολές. Μπορείτε να επιλέξετε να επενδύσετε τα ευαίσθητα κρεβάτια κήπου με κέδρο, καθώς η λεπτή υφή του δεν θα κατακλύσει ποτέ τα πολυετή φυτά σας.

Τώρα, ίσως σκέφτεστε, γιατί χρειάζομαι ένα ειδικό είδος σάπια φύλλα για να αποτρέψω ανεπιθύμητα σφάλματα στον κήπο μου; Για αυτό δεν χρησιμεύουν τα φυτοφάρμακα; Λοιπόν, ναι και όχι. Είναι αλήθεια ότι πολλοί κηπουροί στρέφονται σε τεχνητά φυτοφάρμακα για να αντιμετωπίσουν τερμίτες και άλλες προσβολές, αλλά δεν είναι αλήθεια ότι αυτός είναι απαραίτητα ο καλύτερος τρόπος αντιμετώπισης ενός τέτοιου προβλήματος. Σε τελική ανάλυση, δεν θα προτιμούσατε να βάλετε άγνωστες και δυνητικά τοξικές χημικές ουσίες στον κήπο σας, εάν έχετε την επιλογή; Αυτή είναι η ευκαιρία που προσφέρει το σάπιο κέδρου: αποκτήστε αποτελεσματική πρόληψη των εντόμων με μια φθηνότερη και ασφαλέστερη επιλογή, η οποία διώχνει τα ζωύφια με τη νοαυτερική μυρωδιά του και όχι με τις χημικά κατασκευασμένες ιδιότητες.

Το σάπια φύλλα κέδρου μπορεί επίσης να είναι μια καλή επιλογή για τον κηπουρό που θέλει μια επιλογή λίγο πιο χαμηλής συντήρησης. Μπορείτε να σκεφτείτε το σάπιο κέδρου ως μια επιλογή «στρώστε το και ξεχάστε το» για σάπια φύλλα κηπουρικής επειδή είναι μοναδικό στο πόσο διαρκεί χωρίς καν να αρχίσει να αποσυντίθεται και να σαπίζει. Εάν γνωρίζετε ότι δεν έχετε το χρόνο ή την υπομονή να ανανεώσετε το σάπια φύλλα σας αμέσως μόλις νομίζετε ότι θα έπρεπε ή προτιμάτε να επενδύσετε σε υψηλής ποιότητας μακράς διαρκείας σάπια φύλλα τώρα αντί να αγοράσετε κάτι φθηνότερο και λιγότερο βιώσιμο, σας συνιστούμε να αναζητήσετε στις επιλογές μας για την αγορά εδαφοκάλυψης κέδρου.

Χρωματιστό μούλτι

Συνήθως είναι κατασκευασμένο από σκληρό ξύλο και τεμαχισμένο, βαμμένο σάπια φύλλα διατίθεται σε κόκκινο, μαύρο ή σκούρο καφέ και παραδίδεται σε συσκευασία ή χύμα. Το χρωματιστό σάπια φύλλα κάνει πραγματικά μια δήλωση. Τα βαμμένα και φυσικά χρωματισμένα ξύλινα στρώματα έχουν ίση απόδοση. Και μην ανησυχείτε για επικίνδυνες χημικές ουσίες – χρησιμοποιούμε μόνο βαφές στο σάπια φύλλα μας που είναι ασφαλείς για κοντινή απόσταση από όλα τα ζωντανά όντα, είτε είναι φυτά είτε ζώα.

Επειδή είναι συνήθως ο ίδιος τύπος πραγματικού σάπια φύλλα με το τεμαχισμένο σάπια φύλλα σκληρού ξύλου, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι όλα τα συναρπαστικά πλεονεκτήματα του τεμαχισμένου σάπια φύλλα σκληρού ξύλου που αναφέρονται στο πρώτο απόσπασμα αυτού του άρθρου ισχύουν για οποιοδήποτε από τα διάφορα χρωματιστά σάπια φύλλα που διαθέτει η JK Enterprise να προσφέρουμε στον ιστότοπό μας.

Παραγγείλετε online σήμερα! Θα είστε ακριβώς στην ώρα για να ετοιμάσετε την αυλή σας για το Πάσχα και μετά το ζεστό καλοκαίρι (έρχεται!).

Schreibe einen Kommentar